Wie ben ik?

Mijn naam is Moniek Zonneveld-Bosch. Ik ben geboren en getogen in het prachtige Ermelo. Ik woon met mijn man en onze twee dochters in het midden van ons dorp. Ik werk als directeur op een basisschool. Samen met mijn team, leerlingen en ouders werk ik vanuit ieders talent aan een fijne leeromgeving. Ik ben open, enthousiast, nieuwsgierig, ontwikkelingsgericht en ik hou ervan om samen te werken.

Waarom één-Ermelo?

In Ermelo zie ik veel kansen voor ontwikkeling, om nog fijner te kunnen leven, wonen, werken en ontspannen. De afstand tussen de burger en de politiek moeten we verkleinen. Inwoners moeten zich herkennen in wie hun vertegenwoordigen en in de besluiten die genomen worden. De manier waarop besluiten worden genomen moet begrijpelijk zijn. De juiste mensen moeten hiervoor op de goede plek zitten.

Ik vind het als voorzitter heel belangrijk om samen met het frisse Eén Ermelo team te werken aan positieve ontwikkelingen voor iedere inwoner van Ermelo. Ons speerpunt is dat het Eén Ermelo team zichtbaar en goed vindbaar is voor u. Vanuit mijn talent om te verbinden zet ik mij graag met u en ons team in, voor een nog mooier Ermelo.

Andere teamleden