Wie ben ik?

Hallo Ermelo, ik wil mij even voorstellen. Ik ben Luuk van Beek, ben 60 jaar en woon mijn hele leven al in Ermelo.

Ik ben werkzaam bij College Groevenbeek in Putten en geef het vak: ”vakcollege aan de onderbouw”. Dit is echt een schitterende uitdaging. Ben getrouwd en heb 4 jongens van 24 tot 32.

Na een periode van korfbal bij Dindoa met de jongens (elke zaterdag door heel Nederland), ga ik nu iets doen waar ik zelf plezier aan beleef en mijn interesse in heb, de plaatselijke politiek, maar dan ook bij een plaatselijke partij.

Waarom één-Ermelo?

Wat ik erg belangrijk vind is dat deze partij ook naar de inwoners van Ermelo gaat en luistert naar de inwoners. Dit mis ik erg in deze gemeente. Er wordt ja gezegd, maar ze trekken zich terug in het gemeentehuis en er gebeurt niets.

Daarom heb ik mij aangesloten bij één-Ermelo. Om het verschil te kunnen gaan maken en waar de inwoners echt een stem krijgen en er naar ze geluisterd gaat worden.

Zelf ben ik een man uit het groen, heb een bosbouwopleiding gevolgd en wil graag een groener Ermelo terugzien. Er worden mijns inziens veel te veel bomen gekapt in de bebouwde kom van Ermelo.

Ik wil mij dan ook gaan inzetten voor openbare werken en infra in de gemeente.

En waarom dan bij één-Ermelo, een nieuwe partij, nieuwe ideeën en een hart voor Ermelo.

Samen met u gaan we er iets moois van maken.

We gaan dus bouwen op vertrouwen!

WhatsApp Image 2022-03-26 at 4.54.35 PM
Andere teamleden