Wie ben ik?

Mijn naam is Alies Vrijhof, samenwonend met mijn vriend in Ermelo en dit met veel plezier. Ermelo is het dorp waar ik geboren en getogen ben.
Ik ben werkzaam als teamassistent bij een opleidingsorganisatie voor de rechtspraak. Ook organiseer ik daar, samen met paar collega’s, jaarlijks een aantal evenementen. Hierin vind ik het belangrijk dat er een platform wordt gecreëerd waar mensen elkaar ontmoeten en kennis wordt gedeeld.

Ik ben enthousiast en betrokken en zelf vind ik het ook nog steeds leuk om te leren.

Waarom één-Ermelo?

Een leven lang leren! Dit doen we ván en mét elkaar! Vanuit mijn functie heb ik contact met verschillende disciplines. Ik vind het belangrijk om te luisteren en de gezamenlijke input te bundelen om zo tot de beste resultaten te komen. Ik vind het leuk om samen te werken en mee te denken en ben er van overtuigd dat iedereen een steentje kan bijdragen!

Ik ervaar het wonen en leven in Ermelo als plezierig, maar er liggen zeker nog kansen. Graag neem ik mijn vaardigheden mee in mijn rol als secretaris om zo samen de mogelijkheden te bekijken en kansen te pakken voor een nog plezieriger wonen in het mooie Ermelo.

_Q9A4148-2
Andere teamleden