Wie ben ik?

Ik ben Hetty van Klaarbergen 51 jaar, geboren, opgegroeid en gesetteld in ons prachtige Ermelo.

Met mijn vier prachtige kinderen en mijn vriend, wonen we met heel veel plezier in Ermelo. Ik werk al ruim 31 jaar op Park ‘s Heerenloo, waarvan 13 jaar op DrieKansen, ZMLschool, in de functie van gedragsondersteuner/stagebegeleider. Naast mijn functie in de zorg en het begeleiden van kwetsbare jongeren, hebben wij ook in ons gezin veel te maken gehad met zorg, begeleiding en ondersteuning van de gemeente en jeugdzorg in Ermelo

Waarom één-Ermelo?

In ons prachtig gelegen dorp bieden wij, naast onze dorpsgenoten, ook een veilige plek aan kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen een veelal complexe zorgvraag. Helaas zijn er lange wachtlijsten en is het een ingewikkelde, tijdrovende route die er bewandeld moet worden, voor er daadwerkelijk de juiste hulp geboden kan worden. Dit moet eenvoudiger, sneller en met de hulpvrager samen gedaan worden.

Ik wil dat het mogelijk is om voor alle bewoners van jong tot oud, één Ermelo te zijn, waarin een ieder zich veilig, geaccepteerd, prettig en gehoord voelt. Voor ouderen, minder eenzaamheid, voor jongeren een betaalbare plek om in Ermelo te kunnen blijven wonen en tot slot een dorp, waar genoeg mogelijkheden zijn om elkaar te ontmoeten, tijdens goed georganiseerde feesten. Zo houden we een dorp van al 1150 jaar jong, fris en aantrekkelijk voor en met alle bewoners en de vele toeristen.

Hetty Klaarbergen
Andere teamleden