Wie ben ik?

Ik ben Annemieke Helling en ik leef mijn 41 levensjaren lang al in ons mooie Ermelo. Samen met mijn man Daniël en kids Xavi & Liv genieten we enorm van ons dorp. Van de zonsopgang op de Schaapskooi tot de gezellige evenementen in ons dorp. In mijn dagelijkse leven begeleid ik mensen in hun innerlijk leiderschap en run ik daarnaast mijn eigen koffielabel. Fundament onder beiden is de verborgen kracht die ik ontdekte in de Italiaanse levenskunst ‘Il Dolce Far Niente’, het zalige nietsdoen.

Waarom één-Ermelo?

Een bijdrage leveren in een tijd die meer dan ooit van ons mensen vraagt om ons te verbinden, is wat mij raakt in Eén Ermelo. Samen gedreven om het juiste te doen en de uitvoeringskracht te doen toenemen. Met de mens centraal, open, verbindend en met oprechte aandacht. Dat is de sfeer die ik proefde en waar ik blij en enthousiast van word.

Het politieke landschap is nieuw terrein voor mij en ik kijk er naar uit om dat samen met deze mooie groep mensen te betreden, wetende dat ik herken waar ik van toegevoegde waarde ben en mijn handen uit de mouwen kan steken om mens & politiek hier in ons mooie Ermelo dichter bij elkaar te brengen!

Saluti Annemieke Helling

_Q9A5594
Andere teamleden