Wie ben ik?

Ik ben Bowie en ik ben een Boulab. Mijn moeder is een Labrador en mijn vader is een Berner Senner. Ik ben bijna vier jaar oud en woon nagenoeg mijn hele leven in Ermelo. Ik ben een echte gezinshond en ga al jaren met groot plezier naar de hondenschool tussen Horst en Telgt.

Waarom één-Ermelo?

Ik wil in de politiek omdat er veel misverstanden bestaan over huisdieren. Natuurlijk baal ik ook van honden die op de straat of stoep hun behoefte doen. De gemeente heeft prima plekken ingericht dus dat is niet nodig. Ook is het jammer dat niet alle honden weten dat je het wild in het bos of op de hei met rust moet laten. Best lastig want zelf kan ik het niet laten om in mijn tuin achter eekhoorns aan te gaan. Ze zitten mij dan ook steeds uit te dagen.

Waarom ik vooral de politiek in wil is om aandacht te vragen voor eenzaamheid. Een belangrijk speerpunt van één-Ermelo. Als ik binnenkom gaan mensen direct met mij praten en kijken ze heel vrolijk. Dat wil ik graag vaker doen en daarom denk ik één-Ermelo te kunnen helpen bij het bestrijden van eenzaamheid.

_Q9A5650
Andere teamleden