Sas & Ab gaan op stap!

De campagne van één-Ermelo is afgetrapt door Sas & Ab. Het duo wil graag weten wat de jongeren in Ermelo bezighoudt. Daarbij attenderen zij de jongeren ook op de komende lokale verkiezingen die plaatsvinden op 14, 15 en 16 maart.

“Wij willen graag weten of de politiek in Ermelo ook onder jongeren leeft. Afgelopen weekend zijn we op stap gegaan en wat hebben we een leuke gesprekken gehad! Ontzettend leuk om de jongeren te enthousiasmeren voor de politiek.”, aldus Sas(kia Soowijl).

Sas & Ab gaan de komende weken samen op stap en zijn dan vooral te vinden op plekken waar jongeren vaak komen zoals het uitgaansleven. “Onderwerpen die we veel horen hebben betrekking op evenementen en woningbouw. Houd Ermelo jong, bruisend en ondernemend. Huisje, boompje, feestje maar wel voor iedereen!”, aldus Ab(dulahad Al Qas). “Spreek ons vooral aan, als jullie ons spotten! Want we horen graag wat er speelt! Wat vind jij belangrijk voor ons dorp?”

De campagne van één-Ermelo duurt tot zaterdag 12 maart. Op die dag zetten zij samen met de andere politieke partijen uit Ermelo het dorp op stelten. “Politiek is niet alles dus gaan we er ook iets gezelligs van maken. Nu de meeste beperkingen bijna voorbij zijn gaan we daar dubbel van genieten”, aldus de campagneleider van één-Ermelo John Dooijewaard.

Facebook
Twitter
LinkedIn