Hybride akkoord 2022-2026

Lees hier het hybride-akkoord van CDA, één-Ermelo en CU. Een akkoord dat bestaat uit twee delen. Het coalitieakkoord, de concrete opdracht aan het nieuw aan te stellen college en het raadswerkprogramma waar de onderwerpen staan waarvan we met elkaar vinden dat die moeten worden uitgevoerd en de concrete aanpak later door de gemeenteraad wordt vastgesteld.

ERM-220501_01 (Gem. Ermelo – Coalitieakkoord 2022-2026 digitaal) 3.0 Interactief

Verkiezingen

Op 16 maart 2022 zijn er gemeenteraadsverkiezingen, ook in Ermelo. Aan die verkiezingen doet één-Ermelo mee. Op deze pagina kun je het verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst van één-Ermelo vinden.

Verkiezingsprogramma

Met dit verkiezingsprogramma beschrijven wij de politieke speerpunten voor de komende vier jaar.

Wil je het gehele programma lezen dan kan dat door het te downloaden:

Download: Verkiezingsprogramma één-Ermelo 2022

Kandidatenlijst één-Ermelo

De nieuwe politieke partij één-Ermelo heeft haar kandidatenlijst vastgesteld. “Ons verkiezingsprogramma en enthousiasme heeft aanstekelijk gewerkt. We hebben maar liefst veertig Ermeloërs op onze kandidatenlijst staan. Ik ben daar heel blij mee want de kandidatenlijst is een goede afspiegeling van Ermelo. Naast veel vrouwen bevat onze lijst ook vijf zeer betrokken achttienjarigen, waaronder twee bestuursleden van de Ermelose jeugdraad.”, aldus de voorzitter van één-Ermelo Moniek Zonneveld.