Danielle Terpstra neemt afscheid als raadslid van één-Ermelo; Ab al Qas volgt haar op

Danielle Terpstra heeft wegens gezondheidsproblemen besloten haar rol als raadslid van één-Ermelo neer te leggen. Danielle heeft tijdens haar termijn een grote impact gemaakt en was één van de oprichters van onze beweging. We zullen haar missen als een gedreven en kleurrijke kracht binnen onze gemeenschap.

Hoewel we Daniëlle haar betrokkenheid zeer zullen missen, is er ook goed nieuws: Abdulahad (Ab) al Qas zal haar opvolgen. Ab is een enthousiaste, ambitieuze jongeman van 19 jaar die rechten studeert aan de Universiteit van Amsterdam. Veel Ermelose jongeren kennen hem nog als de voortreffelijke voorzitter van de Ermelose Jongerenraad en als de gedreven debater die het geen probleem vond om het op te nemen tegen Thierry Baudet tijdens een uitzending van het Jeugdjournaal.

Ab heeft duidelijke ideeën over hoe dingen anders kunnen. “Als je wil dat dingen veranderen, moet je zelf de mouwen opstropen en meedoen. Niet alleen kritiek leveren, maar actief bijdragen.”

Daarnaast vindt hij duidelijke communicatie heel belangrijk. “Mensen moeten begrijpen waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Alleen dan kunnen we samen de grote uitdagingen van onze gemeente aanpakken.”

Met Ab aan boord krijgen we een frisse blik en een dynamische aanpak. Hij is vastbesloten om zijn energie en passie in te zetten voor onze gemeenschap. We kijken uit naar de nieuwe inzichten en kansen die hij zal brengen.

Facebook
Twitter
LinkedIn